R/E/P Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:


Author Topic: picture attachment don't work  (Read 4466 times)

Offline boggy

  • R/E/P Forums
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 68
  • There is no spoon...
  • Real Full Name: Bogic Petrovic
picture attachment don't work
« on: July 29, 2011, 08:11:07 am »
I tried to attach two pictures to the post, but I get this message:

"Your attachment has failed security checks and cannot be uploaded. Please consult the forum administrator."

What is the problem?

Offline WillianGoff

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Real Full Name: WillianGoff
Re: picture attachment don't work
« Reply #1 on: February 17, 2014, 04:17:31 am »
I tried to attach two solar panel pictures to the post, but I get this message:

"Your attachment has failed security checks and cannot be uploaded. Please consult the forum administrator."

What is the problem?
\
Ya it did not worked.. Even I have tried twice.. Were you able to find some solution?
« Last Edit: February 19, 2014, 12:17:32 am by WillianGoff »

Offline Ernie Black

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 23
Re: picture attachment don't work
« Reply #2 on: February 25, 2014, 10:08:01 am »
This has been addressed previously. It could be an encoding issue depending on the program used to create the attachment. I have found that using Photoshop to Save for Web and Devices creates a valid JPG which will pass the security measures.
Code Warrior of the Seven Galaxies